Steun ons project

Steun de verdere werking van de Fb-groep
< Het weer aan zee en in West-Vlaanderen>


Jouw bijdrage maakt voor ons een groot verschil!
Klik op Doneer en kies zelf het bedrag.

Reeds ontvangen bijdrages
Deze personen gaven ons reeds een duwtje in de rug!
Waarvoor dank !

Iedereen zal het ermee eens zijn dat het weer aan zee niet hetzelfde is als het weer in het binnenland. Dit kan gaan over het betere, zonniger weer aan de kust, maar dat geldt ook in de omgekeerde zin. Een storm aan zee is meestal heviger dan in het binnenland.

Het doel van deze FB-groep en de achterliggende websites is mensen op de hoogte houden van het weer aan de Belgisch kust en in West-Vlaanderen en dit gebeurt door het posten van het dagelijks kustweerbericht aangemaakt door professionele meteorologen. ( Wie zijn we en wat doen we? )

Sinds enkele jaren verzorgen we via de FB-groep dagelijks de aanmaak en het versturen van de specifieke weersverwachtingen voor de regio Kust en West-Vlaanderen. Om dit verder te kunnen doen rekenen we op uw financiële steun om de daaraan verbonden kosten te betalen.

Welk bedrag hebben we nodig?
Voor de onkostenschatting voor het werkjaar 2021 nemen we de reële kosten van het vorige werkjaar als basis. Het bedrag dat u wenst te doneren kunt u vrij bepalen en iedere beetje helpt. Zo heeft u de mogelijkheid om ook maandelijks een klein bedrag te doneren.

Welke kosten?
De aankoop van de weerdata, huur van de servers om deze data te verwerken en via het internet te verspreiden, de ontwikkeling van de software, registratie van softwareprogramma's, domeinnamen*, internetaansluitingen en diverse kleinere kosten. De kosten om dit project verder te realiseren lopen snel op en liggen op jaarbasis rond de 12.000 euro.
Om dit verder te kunnen doen hebben we jullie hulp nodig!

We hopen op jullie steun.
met vriendelijk groeten,
     Het weer aan zee team


* Enkele van onze weerpagina's:
hetweeraanzee.be, ☛ meteoactueel.be, ☛ yourmetstation.com met o.a.
weerstationbrugge.beweerstationkortemark.be en ☛ weerstationskust.be, etc...
Overzicht weerstations

Wil je een eigen weerpagina?

262