Home De Panne Sint-Idesbald Koksijde Oostduinkerke Nieuwpoort Lombardsijde Westende Middelkerke Oostende Bredene De Haan Wenduine Blankenberge Zeebrugge Knokke-Heist  Overzicht Kust    Webcams    Radar & Satelliet   Weerkaart Actueel   Wereldwijd   Begië 

   Temp. strandwater 7ºC

Actueel @ Knokke-Heist, BE

21 Jan @ 02:42 CET

 08:39 CET

17:16 CET
Card image cap      bewolkt

3.5°C

Voelt aan als : 3.5°C
(321°)
1 Bft
0 m/s - 2 km/u
Max: 2 km/u
Zicht : +10.000 m
Druk : 1036 hPa
Vochtigheid : 84%
Dauwpunt : 1.1ºC


   Weerpraatje

Weerpraatje voor de Kust en dit voor donderdag 20 januari 2022

Het wordt een dag met vrij veel wolken en wat opklaringen en er is kans op een paar buitjes. De wind is noord en vrij krachtig (5) met windstoten die tot 55 km/uur kunnen halen. De temperaturen lagen om 6 uur rond de 4 graden en de maxima voor vandaag liggen rond de 6 graden.

De nacht verloopt onder een wisselende bewolking met opklaringen en ook dan is er nog kans op een paar lichte buitjes. De wind is noord tot noordnoordwest en neemt af tot matig (3-4) en de temperaturen dalen naar een 4 graden.

Morgen vrijdag krijgen we een mix van opklaringen en wolken die ook dan nog voor een buitje kunnen zorgen. De wind is dan noordwest en matig (3) bij maxima van een 6 graden.

Tijdens de nacht is het licht bewolkt, droog en dalen de temperaturen naar een 4 graden en dit bij een zwakke noordwestenwind.

Zaterdag zijn er vrij veel, en dan vooral lagere wolken, maar het blijft wel droog. De wind is zwak tot soms matig (2-3) uit een westelijke richting en het kwik stijgt naar een 6 graden.
Nog een fijne dag.

© hetweeraanzee.be & YourMetStation.com
🔊 Het complete weerpraatje voor de Kust & West-Vlaanderen
Loading data from external source
!! Heavy Rain can also go along with thunderstorms   &  Time = UTC