Actueel @ Nieuwpoort, BE

19 May @ 14:19 CEST

 05:53 CEST

21:37 CEST
Card image cap      half bewolkt

18.2°C

Voelt aan als : 18.4°C
(240°)
3 Bft
6 m/s - 20 km/u
Max: 30 km/u
Zicht : +10.000 m
Druk : 1017 hPa
Vochtigheid : 88%
Dauwpunt : 16.2ºC


   Weerpraatje

Weerpraatje voor de Kust en dit voor donderdag 19 mei 2022

We starten de dag met opklaringen en op de meeste plaatsen is het ook droog. In de loop van de voormiddag komen er dikkere stapelwolken en moeten we rekening gaan houden met buien, al dan niet samengaand met onweer, hagel en rukwinden. In de loop van de namiddag wordt het dan terug droger en worden de opklaringen ook breder. De temperaturen lagen om 6 uur rond de 16 graden en stijgen naar een 20 graden en dit bij een matige (3) westelijke wind.

De nacht brengt ons een mix van opklaringen en wolkenvelden en naar de ochtend toe komen er opnieuw onweders binnen. De wind is zuidzuidwest en zwak tot matig (2-3) en de minima liggen rond de 12 graden.

Morgen vrijdag is het wisselvallig met een mix van opklaringen en stapelwolken die voor een aantal buien, al dan niet ook met onweer zullen zorgen. De wind is eerst zwak (2) en veranderlijk, op de middag wordt noordwest en wordt die matig tot zelfs vrij krachtig (4-5). Het kwik stijgt naar een 15 graden.

De volgende nacht is het wisselend bewolkt en is er kans op een buitje. De wind is westzuidwest en matig (3) en de temperaturen dalen naar een 13 graden.

Zaterdag krijgen we een wisselende bewolking met opklaringen en zou het droog blijven. De wind is west en matig (3) en de maxima liggen rond de 17 graden.
Nog een fijne dag.

© hetweeraanzee.be & YourMetStation.com
🔊 Het complete weerpraatje voor de Kust & West-Vlaanderen
Loading data from external source
!! Heavy Rain can also go along with thunderstorms   &  Time = UTC