Actueel @ ,

4 Dec @ 05:39 UTC

 05:39 UTC

05:39 UTC
Card image cap     

0°C

Voelt aan als : 0°C
(0°)
0 Bft
0 m/s - 0 km/u
Max: 0 km/u
Zicht : m
Druk : hPa
Vochtigheid : %
Dauwpunt : NANºC


   Weerpraatje

Weerpraatje voor de Kust en dit voor zondag 4 december 2022

• Vandaag starten we dag met temperaturen die om 6 uur om en bij de 0 graden lagen en nog wat zullen dalen en is er aanvriezende nevel. In de loop van de dag is het meestal grijs met af en toe een waterzonnetje en maxima van een 3 graden. De wind is oostnoordoost en matig (3).

• Temperatuur strandwater: 10 graden. Golven: +/- 65 cm.

• In de loop van de avond wordt de bewolking steeds dikker en komt er ook regen of wat natte sneeuw bij te pas. De wind is oostnoordoost en matig (3) bij minima van een 2 graden.

• Morgen maandag starten we de dag nog met lichte regen of wat smeltende sneeuw. Nadien blijft het grijs en kan er ook dan nog wat gedruppel zijn en het kwik stijgt naar een 6 graden bij een zwakke (2) oostnoordoostenwind.

• De volgende nacht verloopt onder een bewolkte hemel en bijtijds valt er ook wat lichte regen. De wind is oostnoordoost en zwak (2) bij minima van een 4 graden.

• Dinsdag is het in de voormiddag wisselend bewolkt met opklaringen en een bui. Na de middag dikt het wolkendek aan en komt er regen. De wind wordt al snel westzuidwest, tegen de avond die dan noordnoordwest en is zwak tot matig (2-3) bij maxima van een 7 graden.
Nog een fijne dag.

© hetweeraanzee.be & YourMetStation.com
🔊 Het complete weerpraatje voor de Kust & West-Vlaanderen
Loading data from external source
!! Heavy Rain can also go along with thunderstorms   &  Time = UTC