Home De Panne Sint-Idesbald Koksijde Oostduinkerke Nieuwpoort Lombardsijde Westende Middelkerke Oostende Bredene De Haan Wenduine Blankenberge Zeebrugge Knokke-Heist  Overzicht Kust    Webcams    Radar & Satelliet   Weerkaart Actueel   Wereldwijd   Begië 

   Temp. strandwater 7ºC

Actueel @ Wenduine, BE

28 Jan @ 01:10 CET

 08:31 CET

17:29 CET
Card image cap      onbewolkt

5.5°C

Voelt aan als : 4.2°C
(283°)
2 Bft
2 m/s - 6 km/u
Max: 9 km/u
Zicht : +10.000 m
Druk : 1032 hPa
Vochtigheid : 88%
Dauwpunt : 3.7ºC


   Weerpraatje

Weerpraatje voor de Kust en dit voor donderdag 27 januari 2022

Gedurende de voormiddag is het grijs en valt er ook wat lichte regen. Na de middag is het dan wisselend bewolkt met opklaringen en op een lokaal buitje na is het droog. De wind is west en matig (3) en de temperaturen stijgen van een 6 graden om 6 uur naar een 8 graden.

Tijdens de nacht is het dan meestal licht tot soms half bewolkt en blijft het droog met minima van een 4 graden en de noordwestenwind is zwak tot matig (2-3).

Morgen vrijdag neemt de bewolking snel toe en is er kans op wat gedruppel. De kans is klein, maar niet uit te sluiten. De wind is westzuidwest en zwak tot matig (2-3) en het kwik stijgt naar een 8 graden.

Tijdens de volgende nacht blijven de temperaturen rond de 8 graden hangen en is het meestal bewolkt met wat opklaringen. De wind is westzuidwest en zwak (2).

Zaterdag stijgen de temperaturen naar een 11 graden, is het wisselend bewolkt met opklaringen en is er tussendoor ook wel wat lichte regen. De wind is westzuidwest en vrij krachtig tot soms krachtig (5-6) met windstoten die tot 60 km/uur kunnen halen.
Nog een fijne dag.

© hetweeraanzee.be & YourMetStation.com
🔊 Het complete weerpraatje voor de Kust & West-Vlaanderen
Loading data from external source
!! Heavy Rain can also go along with thunderstorms   &  Time = UTC