Home De Panne Sint-Idesbald Koksijde Oostduinkerke Nieuwpoort Lombardsijde Westende Middelkerke Oostende Bredene De Haan Wenduine Blankenberge Zeebrugge Knokke-Heist  Overzicht Kust    Webcams    Radar & Satelliet   Weerkaart Actueel   Andere Locaties 

   Temp. strandwater 10ºC

Actueel @ Westende, BE

28 Nov @ 00:29 CET

 08:26 CET

16:47 CET
Card image cap      half bewolkt

6°C

Voelt aan als : 2.8°C
(30°)
3 Bft
5 m/s - 17 km/u
Max: 24 km/u
Zicht : +10.000 m
Druk : 995 hPa
Vochtigheid : 88%

   Weerpraatje

Weerpraatje voor de Kust en dit voor zaterdag 27 november 2021

We starten de dag op veel plaatsen met lichte winterse neerslag van smeltende sneeuw, zelfs lichte sneeuw is mogelijk. In de voormiddag gaat het over in regen buien met opklaringen en na de middag wordt het betrokken met regen. De wind is zuidelijk en matig (3) en het kwik stijgt van een 1 graad naar een 6 à 7 graden.

Ook de nacht verloopt grijs en regenachtig met minima van een 5 graden en er staat een matige (3-4) noordenwind.

Morgen zondag is het meestal grijs, zijn er periodes van regen en stijgt het kwik naar een 6 graden en dit bij een vrij krachtige (5) noordenwind met windstoten die tot 60 km/uur kunnen halen.

Tijdens de nacht krijgen we eerst regen, na middernacht worden het dan eerder buien en tegen de ochtend is het opnieuw regenachtig. De wind is noordnoordoost en vrij krachtig (5) met windstoten die tot 60 km/uur kunnen halen. Het kwik daalt naar een 5 graden.

Maandag starten we nog met regen. Tegen de middag zijn er dan wel al opklaringen, maar komen er ook een aantal buien opzetten. De wind is noordnoordwest en wordt matig (3-4) en de maxima lopen op tot een 7 graden.
Nog een fijne dag.

© hetweeraanzee.be & YourMetStation.com
🔊 Het complete weerpraatje voor de Kust & West-Vlaanderen
Loading data from external source
!! Heavy Rain can also go along with thunderstorms   &  Time = UTC