Archief webcam

Het weer in Zeebrugge


  Een andere locatie? Geef de naam en
indien nodig de landskode code in.
(Voorbeeld: Paris of Paris,FR)

HetWeerAanZee.be
Zeebrugge, BE


Zeebrugge, BE
20 Jun 2024
@ 23:06 CEST

05:30 22:07
Card image cap
bewolkt
15.8°C
Temp. Feels like 15.1°C

52º
2 Bft

1 m/s - 5 km/u
Max: 7 km/u
 10.000 m

 1016 hPa

 63%
Strandwater - Beachwater - Eau de plage - Strandwasser : 16.3ºC

Deze weerinfo worden U aangeboden dankzij     

    Wie zijn wij?
Weerstation Zeebrugge maakt deel uit van de goep Yourmetstation.be en is een team van weervoorspellers en gedreven weeramateurs welke zich sinds 1998 bezighouden met het opmaken van specifieke weerinformatie.
Voor elk punt op de wereldbol levert MeteoActueel.be actuele en voorspelde weergegevens via het internet en dit in xml en json.

Wil je weerdata toegeleverd krijgen om een eigen weerpagina op te starten, of wens je een kant en klare door ons aangemaakte weerpagina ? Uw promo banner op deze website te plaatsen ?
Neem dan met ons contact op via het contactformulier

Disclaimer
Neem nooit belangrijke beslissingen gebaseerd op deze informatie of weerinformatie verkregen op het internet. De data en weersverwachtingen op deze website mogen nooit gebruikt worden voor operationele doeleinden zoals luchtvaart e.d.

De informatie op deze website is in geen geval bedoeld ter vervanging van deskundig advies door derden. Ondanks het feit dat Weerstation Zeebrugge zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, en daarbij gebruik maakt van bronnen en apparatuur die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Evenmin kan Weerstation Zeebrugge garanderen dat de website ten allen tijde foutloos en ononderbroken functioneert, al wordt daar zoveel mogelijk naar gestreefd.

Weerstation Zeebrugge en MeteoActueel.be/Yourmetstation.com aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enigerlei schade ontstaan als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van het materiaal op deze website en de werking van de website.
Alle informatie en bijbehorende grafische voorstellingen worden zonder enige vorm van garantie verstrekt.

Deze website bevat links naar informatie verstrekt door derden. Weerstation Zeebrugge heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Weerstation Zeebrugge en MeteoActueel.be/Yourmetstation kunnen de informatie op deze website (inclusief de tekst van deze disclaimer) te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.
Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Cookies
Om het gebruik van deze site te optimaliseren maken we gebruik van cookies.
Daarmee volgen we het internetgedrag binnen onze websites, meten we het bezoektrafiek en delen we informatie via social media. Door gebruik te maken van deze site gaan we ervan uit dat u daarmee akkoord gaat. We verzamelen geen persoonlijke informatie.

Intellectuele eigendom
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt.
U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.
Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Yourmetstation.com (Rudy Boedts) is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website te hergebruiken.

Het intellectueel eigendom berust bij de beheerder(s) van Yourmetstation.com

Deze info wordt U aangeboden dankzij
Nu: 2 •  Vandaag: 17.056
  • Totaal sinds 15 sept 2021 : 863.191